Partille VVS & Entreprenad AB

Få hjälp med att Installera diskmaskin i Göteborg

Få ditt fastpris på 1 minut

4.8 / 5

5/5

Så här hjälper vi dig med montering och installation av diskmaskiner i Göteborgstrakterna

När du installerar en diskmaskin är det viktigt att se till att allt är ordentligt fastsatt – annars kan det hända att maskinen inte fungerar ordentligt eller inte alls.

Vi kan installera diskmaskiner i Göteborg och Göteborgs skärgård . Vi lagar även befintliga maskiner som inte fungerar som de ska.

Om du vill att vi ska installera din nya diskmaskin åt dig är det bara att ringa oss eller skicka ett mejl. Vi kommer så fort som möjligt, installerar den snabbt och lämnar ingen röra och inget krångel alls efter oss. Som experter på att installera diskmaskiner ser vi till att det görs på rätt sätt så att det inte finns några läckor eller dropp efter installationen. Om du har en gammal, sliten modell som inte längre fungerar kan vi renovera den och installerar det åt dig också.

Vanligtvis installerar vi diskmaskinen i ett köksskåp, men om det inte finns något skåp kan vi installera den mot en yttervägg i stället. Låt oss bara veta vilka önskemål du har så kommer vi att tillgodose dem. Vi rekommenderar att du isolerar bakom diskmaskinen för att hålla den tyst under drift.

När du anlitar yrkesmän för att installera diskmaskiner i Göteborg , se till att de är utbildade och har erfarenhet av den här typen av installation. Du vill inte riskera att få undermåligt utförande för att du sparade pengar på att anlita någon billig; ganska ofta får man vad man betalar för… Billiga installatörer kanske inte fäster vattenintaget på rätt sätt eller installerar avloppsslangen korrekt (den kan läcka), vilket innebär att din nya maskinkan inte fungera efter installationen, eller så kan det till och med orsaka större skador än tidigare.

Så ta inte risken – installera din diskmaskin på rätt sätt genom att anlita en av våra professionella installatörer . Vi installerar alla typer av diskmaskiner utan några som helst problem – så ring oss idag!

Såhär fungerar det:

Kom igång med 3 enkla steg. Kontakt, offert, utförande.

Kontakt - STEG 1

Kontakta oss

Kontakta oss genom kontaktformuläret på hemsidan eller ring oss direkt på våran 24/7 rörjour (vi svarar alltid) 

Offert - Steg 2

Personlig offert

Vi återkommer med en helt kostnadsfri offert.

Utförande - steg 3

Utförande

Våra utbildade rörmokare dyker upp på avtalat tid och utför uppdraget till avtalat pris.

Ring oss - 24t dygnsöppet

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med