Installera tvättmaskin Göteborg

Vi hjälper dig att koppla in tvättmaskinen i Göteborg

Vi hjälper dig att koppla in din tvättmaskin till ett lågt fastpris. Särskilt lågt blir priset när du kombinerar den med 30% ROT-avdrag. 

Att koppla in en tvättmaskin kan vara krångligt om man aldrig har gjort det innan. Ibland måste man dra rör till platsen du valt för tvättmaskinen, och då är det nödvändigt att du kontaktar en kompetent rörmokare.

För att få ett helt gratis kostnadsförslag för att koppla in din tvättmaskin kan du klicka längst upp i högra hörnet på “OFFERT” så kontaktar vi dig inom en snar framtid med en offert.

Att koppla in tvättmaskiner är kanske det mest vanligaste uppdraget vi utför. Vi har gjort detta hundratals gånger, det innebär för dig att installationen går fort och blir korrekt utfört.

Vi har alltid fasta priser för installation, reparation och service av tvättmaskiner.

Klicka på knappen nedan eller ring oss direkt för att få ditt fastpris.

 

4.8 / 5

5/5

Såhär väljer du rätt tvättmaskin

Att välja rätt tvättmaskin är ganska enkelt, även om marknaden till synes kan verka som en djungel. Du kan ringa oss direkt för att få köpguide eller så kan du använda en jämförelsesajt för att hitta en bra kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

En tvättmaskin som är lätt att ansluta är en välsignelse. Särskilt när du flyttar in eller uppdaterar ditt kök och det enda du vill fokusera på är att packa upp.

Experter på IKEA har sammanställt tips om hur du ansluter en ny tvättmaskin, från att välja den mest praktiska platsen för den i köket till att installera den på ett säkert sätt och kontrollera att det finns tillräckligt med ström innan du kopplar in den.

Välj först din plats

När du planerar var du ska installera din tvättmaskin ska du se till att du noggrant mäter både storlek och vikt på maskinen. Platsen måste också vara rätt med tanke på tillgänglig vatten- och avloppsanslutning samt elanslutning. Överväg om du vill ha en tvättmaskin med topp- eller frontmatning . Ochrummet måste kunna rymma maskinen, oavsett om du placerar den på golvet eller hänger den på väggen.

Häng upp toppmatade tvättmaskiner från väggarna med hjälp av särskilda fästen som finns i din lokala järnaffär. Se till att de är ordentligt fastsatta så att de inte faller ner om någon lutar sig mot dem. Frontmatade tvättmaskiner kan installeras antingen i golvnivå eller hängas från en krok i taket.

Det finns också modeller med fast stativ för båda typerna av tvättmaskiner som gör installationen enklare och minskar risken för skador om du behöver flytta den senare. Du kan läsa mer om IKEAs tvättlösningar här: ikea.com/se/catalog/categories/departments/ Välj den plats som passar dig bäst. Om det inte är lätt att komma dit kommer du inte att kunna utnyttja din nya maskin fullt ut.

När du ansluter en tvättmaskin finns det flera saker att tänka på. Den första är hur mycket ström maskinen använder , enligt Bjørn-Erik Johansen på Energi Vann &Miljø i Oslo. – För att undvika att bli överraskad senare rekommenderar vi alltid att du tar med dig en elmätare när du besöker IKEA och kopplar in din eventuella nya tvättmaskin medan du är kvar i butiken, säger Johansen. “På så sätt kan du se om det finns tillräckligt med ström och att den inte löser säkringen.”

Ring oss - 24t dygnsöppet

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med