Partille VVS & Entreprenad AB

Rörmokare Majorna

Få ditt fastpris på 1 minut

4.8 / 5

5/5

VVS Montör i Majorna

Vi är ett auktoriserat VVS-företag som specialiserat sig på rör, duschar, diskbänkar, toaletter, vattenvärmesystem och gasinstallationer. Eftersom våra rörmokare i Majorna är tillgängliga dygnet runt så kan du alltid räkna med att vi kommer till dig så snabbt som möjligt!

VVS-problem har ingen respekt för tid på dygnet, så därför bör du alltid ha en rörmokare till hands. Det bästa med att anlita våra rörmokare i Majorna. Vi har med oss alla verktyg och material som behövs för att göra varje akut reparationsjobb snabbt och enkelt att utföra.

Vårt team har många års erfarenhet av olika jobb som rörmokare. Alla rörmokare är utrustade med rätt material och färdigheter, så inga rörmokarproblem kan hålla oss tillbaka. Allt från enkla rörproblem till komplexa vattenskador ligger inom vårt ansvarsområde. Vi diagnostiserar dina rörmokarproblem snabbt och noggrant och erbjuder dig sedan en offert som ger dig utmärkt valuta för pengarna!

Det finns inga uppdrag som är för stora eller för små för våran avdelning i Göteborg och Majorna. Vi arbetar med stora företag och enklare rörmokaretjänster för privatpersoner som exempelvis stopp i avlopp, koppla in diskmaskin, frysta rör och mycket mer.

Hos oss får du alltid en gratis offert. Våra bilar kör runt i Göteborg och Majorna hela tiden så vi är aldrig längre än 30 minuter bort. Vi kan ta rörmokaruppdrag på kort förvarning. 

Såhär fungerar det:

Kom igång med 3 enkla steg. Kontakt, offert, utförande.

Kontakt - STEG 1

Kontakta oss

Kontakta oss genom kontaktformuläret på hemsidan eller ring oss direkt på våran 24/7 rörjour (vi svarar alltid) 

Offert - Steg 2

Personlig offert

Vi återkommer med en helt kostnadsfri offert.

Utförande - steg 3

Utförande

Våra utbildade rörmokare dyker upp på avtalat tid och utför uppdraget till avtalat pris.

Ring oss - 24t dygnsöppet

Berätta kort vad vi kan hjälpa dig med